Românesc

Dillex ofera servicii de consultanta, asistenta si reperezentare juridica in diferite domenii de drept:

Dreptul Penal – de la simple cazuri de infractiuni rutiere pana la cazuri grave de crima, incluzand cazuri de viol, frauda, violenta domestica, rapire, furt, jaf,  extradare.

Dreptul Familiei si al copilului- partaj si obligatii financiare, incredintare mionori si dreptul de vizita, ordine judecatoresti referitoare la violenta si abuz domestic, dispute intre cuplurile necasatorite cu priviere la drepturile copilului.

Va rugam sa ne contactati pentru a verifica daca asistanta juridica gratuita sub sistemtul ‘’Legal Aid’’ se aplica si in cazul dvs.  In cazul in care aceasta asistenta juridica gratuita nu este accesibila in cazul dvs, vom incerca sa gasim in permanenta solutii de plata eficiente si flexibile.

Compensatii Accidente/vatamari corporale-cererile de compensatii se fac in baza modelului de contract (CFA) – NO WIN NO FEE. Va putem ajuta in cazuri de vatamari corporala de orice natura, accidente la locul de munca, accidente rutiere, accidente in locurile publice, neglijenta medicala.

Dreptul Imigratiei:rezidenta UK, forme de apel si revizuire judiciara, apel impotriva deportarii din UK, revocare ordine de deportare.

Dreptul Civil: litigii contractuale, plati neachitate, probleme chirias/proprietar, ordine de evacuare.

Dreptul Muncii:acorduri compromis, concediere abuziva, incalcarea contractului de munca sau discriminare.

Daca doriti sa comunicati in Limba Romana, puteti contacta  unul din consultantii nostrii,  Mrs Alina la nr tel 077 1499 0245 sau ii puteti trimeti un email : alina@dillexsolicitors.com

Daca doriti sa ne oferiti  mai multe informatii despre cum va putem ajuta utilizati formularul de mai jos, accesand tasta ‘’ASK SOLICITOR’’.